Så hittar du en pålitlig städfirma i Stockholm

Att köpa städtjänster är vanligt i Stockholm och det finns enormt många firmor man kan vända sig till om man är ute efter städhjälp. Tyvärr är inte alla seriösa och det är viktigt att granska utbudet ordentligt innan man anlitar en. Här kan du läsa mer om hur du hittar en pålitlig städfirma i Stockholm.

Pålitlig städfirma i Stockholm – hur vet man?

Vad är en pålitlig städfirma, och vad är inte det? Bland alla dom många olika aktörerna i staden kan det kännas svårt att veta vilka som är seriösa och vilka som kanske inte gör det jobb dom utlovar sig för att göra. Det finns några tips som är bra att ta till för den som är på jakt efter en pålitlig städfirma i Stockholm:

  • Kontrollera företaget – En seriös och pålitlig städfirma i Stockholm har givetvis F-skatt, så det är alltid en första sak att kolla upp. Sedan kan det vara värt att kolla på till exempel hemsida om det finns kontaktuppgifter så som telefonnummer, e-postadress, adress samt organisationsnummer. Ett företag som saknar detta kan medvetet ha struntat i att skriva ut informationen!
  • Be om referenser – En del städfirmor har referenser direkt på sina hemsidor. Där kan man läsa hur tidigare kunder upplevt företaget. Har man hittat ett företag utan referenser kan man alltid be om att få några. Vad andra tycker kan ge en bra fingervisning och ett företag som inte vill lämna ut referenser är kanske heller inte att lita på.
  • Jämför priser – En annan viktig sak att kolla närmare på för den som letar efter en pålitlig städfirma i Stockholm är priser. Jämför flera olika firmor och kolla om priserna är ungefär samma eller om dom sticker ut åt något håll. Känns en firma väldigt dyr kan det vara klokt att kolla efter en annan, och detsamma gäller vid misstänksamt låga priser. Försök se vad snittet ligger på och anlita någon som håller sig där!
  • Hur vill firmorna ha betalt? – När du kontaktar en städfirma och frågar om tjänster, priser och annat kan det också vara värt att fråga hur dom tar betalt. Faktura är alltid bra och dessutom vanligt i branschen och det du ska se upp för här är firmor som vill ta betalt innan tjänsten har levererats. Ge inte ut ditt kontonummer eller liknande och betala heller inte kontant i förväg!