Adidas skor

Adidas skor

De klassiska Adidas skor som så många vill ha kan köpas på flera ställen. Adidas skor har funnits väldigt länge och det finns många olika typer av modeller. I och med att märket är såpass gammalt har Adidas skor en historia av flertalet modeller. De allra första Adidas skorna var sneakers med de klassiska tre ränderna. Dessa är fortfarande vissa av Adidas mest populära skor. Adidas skor finns också för olika sporter. Adidas fotbollskor är populära och används av några av de mest kända spelarna i världen.

Material i Adidas skor

Materialen i Adidas skor varierar. Beroende på vilken modell skorna är använd olika material. Detta beror på att det finns så många olika typer av Adidas skor. De olika modellerna är lämpliga för olika tillfällen. Även om Adidas skor ofta är kopplade till sport och idrott finns det vardagsskor också. Adidas skor har ett såpass stort sortiment att det finns något för alla tillfällen. Materialen för Adidas skor som används vid fotboll är alltså inte samma som sneakers. Fotbollskor görs ofta delvis i läder medan andra typer av skor är av andra material.

Adidas skor och tillverkning

Adidas skor tillverkas inte alla på samma ställe. I och med att utbudet och efterfrågan är så stor behövs tillverkning på flera ställen. Adidas och deras material hämtas från över hela världen. Adidas skor har som många andra stora skokedjor kritiserats vid tillverkningen. Skorna tillverkas i länder där säkerheten inte är lika hög som den skulle kunna vara. Adidas skor tillverkas till största delen i Sydostasien i fabriker där. Viss del av produktionen kan dock flyttas tillbaka till ursprungslandet snart. Adidas skor ska enligt Adidas hemsida tillverkas på ett rättvist sätt. Adidas menar att det är deras prioritet att arbetarna jobbar undra rättvisa villkor.

Kvalité i Adidas

Adidas skor är kända för att hålla hög kvalité. Det finns såklart flera olika modeller i flera prisklasser. Kvalitén blir därav ofta beroende på priset. Om du dock köper ett par bra Adidas skor kommer de at hålla länga. Hållbarhet är dock beroende på hur mycket du använder dina Adidas. Om du använder skorna och på ett slitsamt sätt håller de inte lika länge. Adidas fotbollskor räknas som några av de bästa i världen. Adidas skor generellt har hög kvalité och det är något som Adidas är noga med. De vill behålla sitt rykte om att skorna ska vara bra och hålla länge.