Behandla din hy med NCTF 135HA för ett skönare utseende

NCTF 135HA är namnet på en produkt som är till för att motverka tecknen på åldrande hos oss människor. Du kan använda produkten för att blåsa nytt liv i din gamla, trötta hy. Den kan även användas för att behandla rynkor i ansiktet. Produkten har en formel som består av inte mindre än 55 olika aktiva ingredienser. Ingredienserna ifråga är allt från vitaminer och antioxidanter till aminosyror och proteiner. Allesammans har de dock gemensamt att de stimulerar din hy samt motverkar tecknen på åldrande.

3 positiva effekter av behandlingen med produkten NCTF 135HA

Det finns flera positiva effekter av att genomgå en behandling med produkten NCTF 135HA. Så fort den har applicerats kommer du kunna märka av flera förändringar i din hy. Till de mer uppenbara förändringarna hör bland andra följande:

  • Huden blir genast mer återfuktad. Detta gör att du slipper ha en hy som är torr och fjällig framöver. Dessutom får huden en helt annan lyster som gör att den glänser på ett helt nytt sätt.
  • Hudens elasticitet ökar. Detta leder till att din hy inte längre ser tunn, trött och tråkig ut. Den får istället ett utseende som gör att den ser fyllig och hälsosam ut. Dessutom stärks dess motståndskraft mot olika typer av externa skador samt fria radikaler.
  • Produktionen av kollagen stimuleras. Detta betyder att såväl rynkor som olika typer av skador i huden motverkas och minimeras. Av alla fördelar med att genomgå en behandling med NCTF 135HA är förmodligen denna effekt den enskilt viktigaste.

Redan efter den första behandlingen kommer du börja märka av de olika effekterna av produkten. För bästa möjliga resultat kan du dock behöva genomgå flera behandlingar under en viss tidsperiod.

Hur ofta kommer jag behöva göra om behandlingen?

Du kan med fördel låta din hy undersökas av ett proffs innan du påbörjar en behandling. Din lokala skönhetsklinik kan göra denna undersökning och utvärdera dina personliga förutsättningar. Därefter är det inte ovanligt att tre till fyra behandlingar med ungefär 7-10 dagars mellanrum är ganska lagom. Detta är vanligtvis ett bra intervall för dig som vill få maximal effekt av behandlingen på kortast möjligaste tid.