En griffeltavla ger ett genuint och klassiskt intryck

Idag finns det många olika slags företag som använder sig av en griffeltavla för att marknadsföra sina tjänster eller varor. Dessa tavlor används ofta som skyltar av mindre företag som vill kunna locka till sig förbipasserande personer och konvertera dessa till kunder. Det finns också goda skäl till att de använder sig av dessa tavlor och här förklarar vi varför!

Söker ni en griffeltavla så kika på Signimport.se som är proffs på griffeltavlor.

Så kan en griffeltavla hjälpa ditt företag att marknadsföra sig

En griffeltavla erbjuder ett enkelt men effektivt sätt att marknadsföra ett företag. Fördelarna med att använda en sådan tavla som en skylt inkluderar att dessa:

  • Är enkla att läsa. Till att börja med är det lätt för förbipasserande personer att läsa dessa skyltar. Du kanske har funderat på varför man tidigare använde stora svarta tavlor i skolan att skriva på med griffelkritor? Vit text på en svart bakgrund är tydlig och enkel att läsa. Dessutom står den ut och underlättar för personer som har svårt att särskilja olika färger från varandra. Med det sagt kan du med fördel även använda färgade pennor för att skapa en än mer unik skylt!
  • Ger ett genuint och klassiskt intryck. En griffeltavla är användbar för företag som vill kunna skapa ett visst utseende och en känsla som är genuin och klassisk. Det kan till exempel röra sig om ett café eller en butik som vill framstå som lite mer retro. Dessutom ger de ett varmt intryck som är inbjudande för kunder. Dessa skyltar associeras nämligen med tanken på god mat till ett bra pris i en vänlig miljö. Detta intryck kan du därmed enkelt skapa genom att använda skyltar av detta slag.
  • Är enkla att ändra. En stor fördel med att använda svarta tavlor för att marknadsföra ditt företag är att de är enkla att ändra. Du kan helt enkelt sudda ut det tidigare meddelandet och ersätta det med ett nytt sådant. Därmed behöver du inte ägna så mycket tid åt vad du ska skriva på skylten. Du kan helt enkelt skriva ner något och så fort den specifika kampanjen är över suddar du ut budskapet på nytt. Faktum är att du till och med kan sudda med ditt finger i brist på en tavelsudd!