En platsbyggd walk in closet kan öka värdet på din bostad

Det finns flera olika renoveringar och andra åtgärder som du kan använda dig av för att försöka öka värdet på din bostad. En av de mer innovativa och spännande åtgärderna är att investera i en platsbyggd walk in closet. En sådan skräddarsydd garderobslösning är väldigt eftertraktad och därmed kan potentiella köpare vara villiga att betala mer pengar för din bostad när du lägger ut den till försäljning. Läs vidare så förklarar vi mer!

Nedan går vi bland annat igenom:

  • huruvida det är värt att skaffa en skräddarsydd garderobslösning eller ej
  • hur denna lösning skiljer sig åt från ett fristående garderobssystem
  • att en skräddarsydd lösning optimerar utrymmet i bostaden samt förvaringsutrymmet.

Är det värt att skaffa sig en platsbyggd walk in closet?

Ja, vi vågar påstå att det utan tvekan är värt att skaffa en platsbyggd walk in closet! Genom att göra detta kan du optimera användningen av den yta som används. Denna typ av skräddarsydda design gör det nämligen möjligt att använda varje liten yta av utrymmet på ett så optimalt sätt som möjligt. Detta är en av de stora skillnaderna jämfört med att skaffa en helt vanlig, fristående garderob.

Skräddarsydda lösningar som denna optimerar dessutom mer än enbart det utrymme som används. Den maximerar även det tillgängliga förvaringsutrymme som du har till ditt förfogande. Därmed får du helt plötsligt plats med så mycket mer kläder, skor, accessoarer och annat i din nya garderobslösning.

Så ja, en platsbyggd walk in closet bör du absolut införskaffa om du vill ha en skräddarsydd lösning som passar ditt specifika behov!

Renoveringar av garderober får 10 poäng av 10 möjliga

Sammanfattningsvis kan du med fördel göra denna investering i syfte att öka värdet på din bostad. Dessutom har du ju själv stor glädje av denna garderobslösning under den tid som du fortsatt bor kvar i bostaden. Så oavsett om du har tänkt göra investeringen främst inför en nära förestående bostadsförsäljning eller ej bör du överväga detta alternativ.

I undersökningar där spekulanter har fått betygsätta olika typer av renovering har nämligen renoveringar av garderober och garderobssystem fått 10 poäng av 10 möjliga!